CLECE, PREMI DEL MINISTERI DE SANITAT, SERVEIS SOCIALS I IGUALTAT PEL SEU COMPROMÍS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

CLECE, PREMI DEL MINISTERI DE SANITAT, SERVEIS SOCIALS I IGUALTAT PEL SEU COMPROMÍS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, MSSSI, ha reconegut Clece per la seva implicació en la lluita contra aquesta xacra social.

Clece ha rebut un dels Premis en Reconeixement a Organitzacions i Persones Compromeses amb l’eradicació de la Violència contra la Dona concedits anualment pel MSSSI des de l’any 2004. El president de Clece, Cristóbal Valderas Alvarado, ha recollit el guardó de mans del president del Govern, Mariano Rajoy, durant l’acte institucional del 25 de novembre, celebrat el divendres al Palau de La Moncloa.

«És un reconeixement molt valuós i ple de significat. Reflecteix el treball de moltes persones implicades en un projecte integrador, col·laboratiu i d’ajuda a les persones socialment més vulnerables. Entre elles, les víctimes de violència de gènere. Vulnerables i extraordinàriament fortes alhora. Per a elles, és aquest premi», ha declarat el president de Clece.

El guardó premia la tasca que la companyia, a través del seu projecte social Clece Social, realitza des de fa anys a favor de la integració sociolaboral de les dones víctimes de violència de gènere i de la sensibilització entorn de la complexa realitat que viuen. Actualment, compta amb 204 treballadores víctimes de violència de gènere en la seva plantilla i promou diferents iniciatives de conscienciació com ara esdeveniments i campanyes. A més forma part de la xarxa d’empreses per una Societat Lliure de Violència de Gènere.

entrega-premios-ministerio-cristobal

entrega-premios-ministerio-clece