Por favor acepta las cookies de marketing para poder ver este vídeo.

Qui som

El 1992 naixia Clece, un projecte il•lusionant que buscava oferir serveis de qualitat a empreses i institucions. Avui dia, aquest projecte és una gran realitat, però amb la mateixa il•lusió, la de més de 75.000 persones que formen part de la companyia a Espanya, Portugal i el Regne Unit, que, a través de múltiples serveis, treballen per millorar la qualitat de vida de més d’1 milió de persones, mantenir i fer més eficients els nostres edificis i cuidar i protegir l’entorn, ja siguin les nostres ciutats o el nostre patrimoni natural.

Però l’èxit de Clece no només és haver aconseguit un model de negoci diversificat i en creixement constant, sinó la seva forta implicació amb la societat. Avui dia, lidera activitats tan importants com els serveis socials o educatius, sense oblidar-ne altres lligades amb la sostenibilitat o amb el suport a l’activitat institucional i empresarial del nostre país (eficiència energètica, facility management, serveis aeroportuaris, etcètera.).

Una implicació que va més enllà de la seva activitat i es converteix en un compromís amb la societat a través de l’ocupabilitat, la inclusió, la sensibilització social i l’atenció de persones. Avui dia, més de 9.000 treballadors pertanyen als col·lectius més desfavorits, i és la seva il·lusió, el seu esforç i el seu compromís el que fa que Clece sigui diferent.