carta_presidente_clece

Carta del president

Benvolgut amic,

Tinc la satisfacció de presentar-te Clece. Un gran projecte on més de 75.000 professionals treballem diàriament per fer la vida més fàcil a més d’un milió de ciutadans. A través dels nostres serveis per a les persones, per als edificis i per a la ciutat i l’entorn, busquem garantir el benestar i la convivència de, cada vegada, més ciutadans.

Estem presents en el teu dia a dia, ja sigui en col·legis, universitats, residències, centres de dia, hospitals, aeroports, oficines, teatres o centres comercials. També en moltes altres instal·lacions públiques i privades, i en milers de llars per atendre les persones, allargar la vida útil dels edificis, millorar les nostres ciutats o protegir l’entorn.

Amb aquest propòsit no hem parat de créixer des que vam iniciar la nostra marxa el 1992, assentats en un model de negoci basat en la diversificació, la innovació i la gestió de les persones. Tot això, sota el prisma de l’excel·lència, la qual cosa ha fet que empreses i institucions a tot el país confiïn diàriament en Clece per dur a terme projectes de la índole més diversa i el màxim nivell.

Però, per sobre de la qualitat dels nostres serveis, oferim la qualitat humana de la nostra gent. Som molts i continuem creixent. Compartim una manera de ser que ens fa diferents. Formem un equip ple de talent, amb una gran vocació de servei i, sobretot, amb un esperit integrador indiscutible. Aquests senyals d’identitat han facilitat l’impuls del projecte social de Clece dirigit a la integració social de col·lectius vulnerables i a la sensibilització de la societat sobre la situació que viuen. Gràcies a aquest compromís, avui 9.000 persones amb discapacitat, persones en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere o joves aturats formen part activa de la nostra plantilla.

Des d’aquesta realitat, volem continuar evolucionant amb l’objectiu de liderar un mercat de serveis nou on els aspectes socials i mediambientals tinguin més pes. Per aconseguir-ho, continuarem treballant de la mateixa manera: fent del nostre èxit el de tots. Treballadors. Usuaris. Clients. El de tota la societat.

Benvingut a Clece

Cristóbal Valderas Alvarado
President de Clece