Quienes Somos

Qui som

El 1992 va néixer Clece, un projecte il•lusionant que buscava oferir serveis de qualitat a empreses i institucions. Avui dia, aquest projecte és una gran realitat, però amb la mateixa il•lusió, la de més de 79.000 persones que formen part de la companyia a Espanya, Portugal i el Regne Unit, que, a través de múltiples serveis, treballen per millorar la qualitat de vida de més d’1 milió de persones, mantenir i fer més eficients els nostres edificis i cuidar i protegir l’entorn, ja siguin les nostres ciutats o el nostre patrimoni natural.

Continuar llegint

Mision vision valores

MISSIÓ, VISIÓ i VALORS

La missió, la visió i els valors de Clece són la base sobre la qual treballem cada dia i que ens permet arribar a ser un referent de qualitat tot fent una gestió eficient i professional dels serveis, i que, alhora, ens permet impulsar, a través del nostre Projecte Social, la inclusió de col·lectius socialment vulnerables. Tot això, mantenint la transparència i el compliment legal en la gestió de les nostres activitats i serveis.

Continuar llegint

Carta del Presidente

Carta del president

Continuar llegint

Clece en xifres

Veure’n més

Sistema integrat de gestió

Clece aposta per un sistema integrat de gestió que busca, en tots els àmbits de l’organització, l’optimització i la millora continuada en la qualitat, l’acompliment ambiental, la salut dels treballadors i la seguretat de la informació.

Un model avalat per les certificacions més reconegudes del mercat:

Qualitat

ISO 9001

Medi ambient

ISO 14001

Innovació

UNE 166002

Seguretat de la informació

ISO 27001

Seguretat alimentària

ISO 22000

Veure’n més

Quienes Somos

Centre Especial de Treball

Integra CET és el nostre Centre Especial de Treball. Va néixer el 2001 amb la finalitat de promoure la inclusió sociolaboral de persones amb diversitat física, psíquica o sensorial, treballant de bracet amb empreses privades i organismes públics.

Continuar llegint

Webs del grup

Continuar llegint