El nostre projecte

El nostre projecte

Clece Social és el projecte social del Grup Clece, l’expressió del seu compromís amb les persones. Un compromís entès no com un deure de la companyia o una estratègia dissenyada de responsabilitat social, sinó com alguna cosa inherent al seu origen i al seu desenvolupament: una empresa de persones per a persones.

VEURE’N MÉS

Eixos d’actuació

Integració

Integració

Sensibilització

Sensibilització

VEURE’N MÉS

Col·lectius vulnerables

Col·lectius vulnerables

Avui dia, més de 6.500 treballadors de Clece pertanyen a col·lectius desfavorits, el 9% de la plantilla. Persones amb discapacitat, dones víctimes de violència de gènere, persones en risc d’exclusió social, joves aturats i víctimes de terrorisme formen part activa de la companyia.

VEURE’N MÉS

Premis Compromís

Premis Compromís

Amb l’objectiu de promoure la integració social i reconèixer la tasca fonamental de moltes entitats socials, Clece promou i patrocina els Premis Compromís, que busquen reconèixer la tasca, a escala regional, de diferents entitats socials i organitzacions sense ànim de lucre en qüestions relacionades amb l’ajuda a persones grans i la integració de persones amb discapacitat, dones que pateixen violència de gènere i persones en risc d’exclusió social.

VEURE’N MÉS

Fòrums per la integració

Fòrums per la integració

Fer visibles els problemes d’un col·lectiu és tan important com solucionar-los. El que no es coneix no existeix. Sota aquesta visió, Clece Social promou i organitza jornades per fer visibles els problemes als quals han de fer front els col·lectius desfavorits. Trobades de les quals ells són els protagonistes.

VEURE’N MÉS

Inclusió i ocupació

Inclusió i ocupació

L’objectiu principal de Clece en matèria social és promoure el manteniment de l’ocupació i fomentar la igualtat d’oportunitats a través de la integració de persones amb problemes d’accés a l’ocupació procedents de col·lectius socials desfavorits com ara persones amb discapacitat, persones en risc d’exclusió social, dones que pateixen violència de gènere i joves aturats.

VEURE’N MÉS