Premi Extraordinari al Compromís Social en el XV Aniversari de La Razón a Castella i Lleó

Premi Extraordinari al Compromís Social en el XV Aniversari de La Razón a Castella i Lleó

El passat 29 de setembre, el diari La Razón va celebrar, a Valladolid, el 15 aniversari de la seva edició a Castella i Lleó. En aquest acte, es van lliurar els Premis al Compromís Social. D’aquesta manera, es reconeix el treball i la solidaritat de persones i iniciatives a favor de la societat civil.

El lliurament d’aquests guardons va tenir lloc el 29 de setembre, a les 20 hores, al Museo Patio Herreriano de Valladolid, tot coincidint amb la celebració del 15 aniversari de La Razón a Castella i Lleó.

Clece va recollir, en mans del seu president, Cristóbal Valderas, el Premi Extraordinari al Compromís Social per la seva implicació en la integració laboral de persones procedents de col·lectius desfavorits. En els darrers 3 anys, Clece ha incorporat, a la Comunitat de Castella i Lleó, més d’un miler de persones procedents d’aquests col·lectius en llocs de treball de la mateixa companyia. A més, al llarg d’aquest any, ha signat diversos convenis de col·laboració amb els ajuntaments de Valladolid, Medina del Campo i Miranda de Ebro, fet que dóna continuïtat a aquesta tasca que, a més de promoure la integració laboral, facilita pràctiques formatives, difon campanyes i missatges de sensibilització social i duu a terme esdeveniments especialment enfocats a facilitar la integració i l’estabilitat laboral de persones amb discapacitat, víctimes de violència de gènere, persones en situació de risc d’exclusió social i joves en situació de desocupació.

En aquest sentit, el mes de maig passat es va celebrar, a Valladolid, el IV Fòrum Clece per la Integració, sota el lema “Empleando el talento”, que va tractar la integració laboral de col·lectius socialment vulnerables. Per aquests motius, entre d’altres, s’ha considerat Clece mereixedora del Premi Extraordinari al Compromís Social amb la Comunitat de Castella i Lleó.

A l’acte, hi van assistir l’alcalde de Valladolid, la delegada del Govern de Castella i Lleó i el president de la Junta de Castella i Lleó entre altres representants importants del món polític, econòmic, social i cultural.

XV Aniversario La Razón en Castilla y León