La Ruta dels Dinosaures, gestionada per TAHLER, mostra un avançament als habitants de Conca

La Ruta dels Dinosaures, gestionada per TAHLER, mostra un avançament als habitants de Conca

  • A finals de mes ja es podrà gaudir de la Ruta dels Dinosaures, a Conca.
  • Els habitants de Conca van poder conèixer un dels membres de la Ruta en persona i fotografiar-s’hi.

Madrid, març del 2015. En Pepito, una reproducció a mida real del Concavenator Corcovatus, ha estat la figura triada com a ambaixadora per representar la Ruta dels Dinosaures. Després de tornar de FITUR, i abans d’anar a casa, en Pepito ha estat presentat a tots els ciutadans de Conca durant el cap de setmana passat en els jardins de la Diputació.

«Hem volgut que, encara que sigui uns quants dies i unes quantes hores, la imatge d’en Pepito es pugui associar a la ciutat de Conca i a la diputació provincial», assenyalava Benjamín Prieto, president de la diputació de Conca.

La Ruta dels Dinosaures s’obrirà al públic a finals de mes, la qual cosa suposarà un impuls turístic per a la ciutat i la dinamització d’una zona amb baixa densitat poblacional.

TAHLER, la filial especialitzada en medi ambient del grup Clece, serà l’encarregada de la gestió íntegra de la Ruta, al seu pas per 15 llocs diferents de la província. Sortint des del jaciment de Lo Hueco, a Fuentes, transcorre per la Cañada del Hoyo, els paratges dels Palancares i Tierra Muerta per acabar en el jaciment Las Hoyas, al municipi de La Cierva.

En la presentació, per part de l’Ajuntament hi van ser presents el vicepresident segon, Julián Huete, el diputat de Turisme, Francisco Javier Domenech, i el de Foment, Javier Graella. Per part de TALHER/Clece, van assistir-hi el delegat Baptista Gutiérrez, Eduardo Mena, Pedro Pérez i David Carrasco. També hi va ser Francisco Ortega, un dels paleontòlegs responsables dels descobriments realitzats a la zona.