El Programa d’Alt Rendiment de Clece forma 14 persones en la seva primera edició

El Programa d’Alt Rendiment de Clece forma 14 persones en la seva primera edició

Madrid, 11 de juliol del 2014. Clece ha acabat la primera edició del Programa d’Alt Rendiment (PAR), un programa formatiu innovador adreçat a comandaments intermedis d’alt potencial per ajudar-los a optimitzar els seus nivells de rendiment.

El nou programa, inclòs en el pla de formació de la companyia, l’han estrenat 14 persones vinculades a la gestió dels Serveis en diverses activitats de Clece Tots ells s’han seleccionat perquè reuneixen, entre altres mèrits professional, una avaluació destacada de competències, uns bons resultats de negoci, haver fer el Programa Superior de Desenvolupament (també inclòs en el pla de formació de la companyia), una formació reglada relacionada amb els interessos del negoci, així com disposició per a la mobilitat geogràfica.

L’objectiu del PAR és accelerar el procés de desenvolupament d’aquesta categoria de comandament tot proporcionant competències específiques assignades al lloc de treball i desenvolupant altres que es consideren clau per aconseguir el major nivell d’èxit en l’acompliment professional. La metodologia és predominantment pràctica i es basa en una aproximació avançada a les diferents casuístiques possibles en l’àmbit de la gestió de serveis. D’aquesta manera, durant vuit mesos, els participants han hagut d’afrontar la resolució de casos crítics, tant de manera individual com de grup, per a la qual cosa s’ha comptat amb formadors de primer nivell.

Tant el pragmatisme de la metodologia com el perfil dels formadors han estat dos dels elements que més positivament han valorat els participants del programa. De la mateixa manera, els participants han ressaltat, entre els assoliments, que han aconseguit gràcies al treball en equip, la capacitat d’analitzar una altres realitats de l’organització així com intercanviar experiències i coneixements per millorar en la seva activitat professional.

Amb l’objectiu de continuar amb l’evolució de les habilitats directives dels participants, Clece complementarà el PAR amb accions puntuals de perfeccionament.