Clece continua apostant per una alimentació sana, segura I sostenible

Clece continua apostant per una alimentació sana, segura I sostenible

Amb motiu de la 1a Setmana Contra el Malbaratament Alimentari, el passat divendres 28 de setembre, Clece es va unir a la celebració a Valladolid de la Jornada «El malbaratament alimentari en els menjadors escolars de Castella i Lleó» organitzada per la Conselleria d’Educació en col·laboració amb l’Associació Espanyola de Codificació Comercial (AECOC). Una iniciativa que pretén sensibilitzar els infants de la gran quantitat d’excedents que es generen als menjadors escolars.

Clece, com una de les empreses adjudicatàries del servei de menjador escolar a Castella i Lleó, que gestiona 62 menjadors escolars a Salamanca, es va unir a la iniciativa. Silvia Sanz i María Martínez, del Departament de Seguretat Alimentària i Nutrició de Clece, van ajudar a explicar, als infants, la importància de «tancar el cercle» del malbaratament alimentari als menjadors escolars, tot transmetent el concepte de «cuina d’aprofitament» amb diversos exemples pràctics i molt senzills de plats reconvertits en d’altres, sense necessitat de rebutjar les sobres després de cuinar, i mantenint sempre unes normes bàsiques de seguretat alimentària, cosa que permet obtenir aquests nous plats sense riscos.

La jornada va finalitzar amb un divertit taller que va cridar l’atenció de grans i petits en el qual es va integrar la dieta saludable i la creativitat.