Cavall de Cartró, Ndavant i Talher reben el distintiu «Etiqueta Responsable»

Cavall de Cartró, Ndavant i Talher reben el distintiu «Etiqueta Responsable»

Cavall de Cartró, Ndavant i Talher han rebut el distintiu Etiqueta Responsable en reconeixement a la seva bona actuació en els àmbits econòmic, social i mediambiental. El lliurament ha tingut lloc en la 7a Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya, promoguda per Ingeniería Social SAL i l’Associació +Responsables. Amb més de 300 assistents, l’esdeveniment s’ha celebrat al Palau Macaya del 19 al 22 d’octubre.

Elena López, sòcia i directora d’Ingeniería Social i presidenta de l’Associació +Responsables; Àngels Cuadrada, de la Generalitat de Catalunya; Rosa Serra, de la Diputació de Barcelona; Francisco Blanco, de l’Ajuntament de Barcelona, i Jaume Farré, de la Fundació Bancària ”la Caixa” han estat els encarregats de lliurar els distintius a les 30 empreses i entitats guardonades en aquesta edició. Montse Mesas, coordinadora del Projecte Social; Rosa Llamas, cap de RH i delegada social, i David Gómez, gerent, han recollit el distintiu per part de Cavall de Cartró, Ndavant i Talher, respectivament.

L’Etiqueta Responsable posa en valor a les empreses i les organitzacions que aposten per una gestió amb valors en els àmbits econòmic, social i ambiental. Per accedir al distintiu, les empreses i organitzacions han de reflectir els seus 10+1 compromisos en aquests àmbits i superar un procés de validació de bones pràctiques. Té una validesa de tres anys durant els quals l’Associació +Responsables fa verificacions perquè es compleixin les bones pràctiques descrites.

etiqueta-responsable-ndavant

etiqueta-responsable-talher

etiqueta-responsable-cavallcartro