EL GRUP INTEGRA CEE REFORÇA LA SEVA APOSTA PER LA FORMACIÓ CONTINUADA DE PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

EL GRUP INTEGRA CEE REFORÇA LA SEVA APOSTA PER LA FORMACIÓ CONTINUADA DE PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

  • El centre especial de treball de Clece, Integra CEE, ha posat en marxa Integra Formación, un centre que ofereix, a empreses i organitzacions, assessorament i suport per a la formació de persones i professionals que tenen algun tipus de diversitat física, psíquica o sensorial.

El Grup Integra CEE ha endegat el seu projecte Integra Formación, un centre de formació 360 que ofereix assessorament i suport a empreses i organismes, així com formació continuada i personalitzada a professionals amb diversitat funcional per millorar les seves habilitats en àmbits com ara serveis auxiliars, administratius, serveis de neteja, ajuda a domicili i sociosanitària, prevenció de riscos laborals, lideratge, gestió d’equips i competències professionals, etc.

Des de la seva obertura el març d’aquest any, pel centre han passat, fins ara, al voltant de 1.500 participants per adquirir coneixements nous i habilitats o per reciclar-se i millorar els que ja tenien.

Integra Formación disposa d’un equip de professionals altament qualificats amb més de 14 anys d’experiència en el sector que exerceixen una tasca doble. D’una banda, ofereixen assessorament i gestió integral a les companyies i els organismes. Això significa que cobreixen des de la tasca de consultoria i anàlisi de les necessitats per dissenyar plans de formació a mesura, fins a la gestió administrativa dels processos, gestió de continguts, logística de l’operació i externalització dels processos. D’una altra banda, ofereixen formació de caràcter general o específica, ja sigui puntual o continuada, als professionals amb diversitat funcional, tot això amb la finalitat d’ajudar-los a adquirir, millorar o reciclar les seves habilitats i competències.

Per fer-ho, disposa d’un centre de més de 500 m2 distribuïts en quatre àmplies aules formatives, dues de les quals informatitzades, un aula-taller amb maquinària específica per fer pràctiques, a més d’àrees de descans i zona de catering. A tot el complex, s’ha posat la màxima cura en les mesures d’accessibilitat. De la mateixa manera, compta amb tecnologies i mitjans pedagògics específics per adaptar les necessitats de formació al perfil i les necessitats individuals dels professionals.

Finalment, cal destacar que el centre Integra Formación està certificat per la Comunitat de Madrid en matèria de neteja de superfícies, mobiliari per a edificis i locals i operacions auxiliars de serveis administratius i generals. Actualment, està en procés de rebre l’homologació com a Centre de Formació en Seguretat Privada i el Certificat d’Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili i Ajuda Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials.

Més informació sobre Integra CEE