FINALITZA LA VII PROMOCIÓ DEL PROGRAMA SUPERIOR DE DESENVOLUPAMENT

FINALITZA LA VII PROMOCIÓ DEL PROGRAMA SUPERIOR DE DESENVOLUPAMENT

35 caps de Servei superen el programa de 250 hores de formació per al desenvolupament de competències tècniques a les seves àrees d’activitat.

Madrid, 20 de juliol del 2016. La VII promoció del Programa Superior de Desenvolupament, PSD, de Clece l’han superada amb èxit 35 caps de Servei que, gràcies a aquest programa formatiu, han desenvolupat competències tècniques a les seves respectives àrees d’activitat.

Amb més de 250 hores lectives i un any i mig de durada, el PSD aporta, als professionals, una àmplia visió de negoci tot preparant-los en totes les àrees de coneixement implicades en la gestió de serveis. Per fer-ho, la metodologia es basa en avaluacions modulars, exercicis pràctics, exàmens, simulacions i fòrums de treball per a cadascuna de les seves tres especialitats: Neteja, Manteniment i General.

Durant l’acte de clausura de la VII promoció, Purificación González Pérez, directora de Recursos Humans de Clece, va felicitar, a tots els participants, tot destacant «l’esforç fet en haver de compaginar l’alta exigència del seu lloc de treball amb la realització del programa de formació superior. Això demostra el compromís i la implicació dels professionals de Clece. Ells són els que fan que la companyia sigui un referent del mercat, capdavanter en molts dels sectors en els quals està present».

Durant l’acte de clausura, juntament amb el lliurament de diplomes als 35 caps de Servei, es va fer lliurament dels premis individuals, en reconeixement a la feina i a l’aprenentatge duts a terme, i dels premis especials als millors resultats.

De la seva banda, els participants han valorat positivament la realització del PSD, i han ressaltat, entre els aspectes més destacats, la gran aplicabilitat en la feina diària, així com el taller avançat de l’àrea econòmica i financera per poder continuar incrementat els coneixements teoricopràctics de la gestió de serveis.

La propera edició, el PSD comptarà amb una actualització de continguts en el mòdul tècnic, com el tauler de comandament i el Facility Management, que permetrà, a Clece, continuar comptant amb un programa corporatiu de gran valor per a un lloc clau a l’empresa.