Clece atendrà 25.000 usuaris de l’ajuda a domicili de Madrid

Clece atendrà 25.000 usuaris de l’ajuda a domicili de Madrid

L’Ajuntament de Madrid, a través de l’Àrea de Govern d’Equitat, Drets Socials i Ocupació, ha adjudicat, a Clece, el Servei d’Ajuda a domicili, SAD, que cobreix les necessitats als seus domicilis de 25.000 usuaris l’any. El contracte, amb un valor econòmic de 191,82 milions d’euros, començarà a prestar-se l’1 de juliol i té una durada de 36 mesos prorrogables.

D’aquesta manera, Clece assumeix l’atenció personal i domèstica prestada als usuaris del servei municipal entre els quals es troben persones més grans de 65 anys amb dificultats d’autonomia personal i necessitat de suport; persones amb discapacitat menors de 65 anys, i persones declarades dependents per la Comunitat de Madrid.

Per fer-ho, comptarà amb un equip multidisciplinari amb més de 150 coordinadors i ajudants de coordinació i 3.000 auxiliars d’ajuda a domicili. De la mateixa manera, Clece implantarà una sèrie de millores que, tecnològicament, suposaran la instal·lació d’un programari de gestió propi així com de sistemes de control de presència per Bluetooth. Els usuaris també es beneficiaran de reformes als seus domicilis, places de residència, ajudes tècniques, paquet de benvinguda o servei de menjars en dates assenyalades, entre altres actuacions.

La nova adjudicació suposa ampliar la gestió del servei que Clece fa des del 2012 per a persones dependents residents als districtes madrilenys de Retiro, Usera, Puente de Vallecas, Moratalaz, Villaverde, Vila de Vallecas, Vicálvaro i San Blas-Canillejas. El contracte significa, a més, reforçar el posicionament de Clece com un dels principals operadors en l’àmbit nacional en l’atenció domiciliària amb 86.800 persones ateses i un equip de 21.400 professionals.