Els Premis Incorpora reconeixen el compromís  social de Clece a La Rioja

Els Premis Incorpora reconeixen el compromís social de Clece a La Rioja

Logronyo, 22 de gener del 2016. Clece ha rebut el Premi Incorpora de ”La Caixa”, en la categoria de «Gran Empresa», a La Rioja. Aquests premis, amb convocatòries específiques per a cada comunitat autònoma, reconeixen empreses i organitzacions que aposten per la integració laboral de col·lectius vulnerables.

El conseller de Polítiques Socials, Família, Igualtat i Justícia del Govern de La Rioja, Conrado Escobar, la regidora de Família i Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament de Logronyo, Paloma Corres, la directora d’àrea de Negoci de CaixaBank a Logronyo, Isabel Moreno, i el director del Departament d’Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Farré, han lliurat els guardons en un acte celebrat a Espacio Lagares.

Clece ha col·laborat amb el Programa Incorpora des del seu inici a La Rioja, cosa que ha suposat un total de 45 contractacions, 34 a través del Centre Especial de Treball Integra CEE i 11 a través de Clece. Contractacions que han contribuït al fet que, de la plantilla actual de 608 treballadors a La Rioja, un total de 100 siguin de persones amb dificultats d’inserció laboral especials com ara persones amb discapacitat, víctimes de violència de gènere, persones en exclusió o joves aturats. 

«A Clece creiem que les empreses som les principals beneficiàries de comptar amb treballadors de col·lectius vulnerables. Són portadors de valors molt importants com la superació i l’esforç, i treballar amb ells sempre és motivador i gratificant. La seva presència és sinònim d’entorns laborals més col·laboratius i solidaris», ha manifestat José Andrés Elizaga, director de comunicació i relacions externes de Clece. 

Juntament amb Clece, les altres entitats guardonades en aquesta edició han estat Globalhost, Trabajo Social y Servicios La Rioja (Tsys), Pastisseria ‘La Palmera’ i Noticias de La Rioja.