El repte esportiu solidari «Mou-te per un món millor» recull més de 1.700 quilos de menjar per als més necessitats a Huelva

El repte esportiu solidari «Mou-te per un món millor» recull més de 1.700 quilos de menjar per als més necessitats a Huelva

  • En la iniciativa, organitzada per Clece Social en col·laboració amb la Ciutat Esportiva de Huelva, s’han donat 3 kg d’aliments per a cadascun dels 550 participants.
  • La Creu Roja i la Fundació Valdocco, entitats col·laboradores en l’esdeveniment, han estat les beneficiàries.

Huelva, 3 de juny del 2015. L’esdeveniment esportiu solidari «Mou-te per un món millor», organitzat per Clece Social —el projecte social de Clece— juntament amb la Ciutat Esportiva de Huelva, va aconseguir recollir dissabte passat un total de 1.746 quilos de menjar, que es destinaran a Creu Roja i a la Fundació Valdocco, entitats socials que treballen per ajudar col·lectius vulnerables de la província de Huelva i que també van col·laborar en aquesta iniciativa.

Més de 550 persones van participar en les activitats esportives organitzades —Aquatlon, Zumbathon i Tirolina— moltes d’aquestes persones amb alguna discapacitat o amb necessitats especials. Per cada inscripció, s’han donat 3 kg d’aliments no peribles, a més que molts dels participants van acudir-hi amb multitud d’aliments, que es van donar directament a la Creu Roja de Huelva.

«Amb aquesta iniciativa hem volgut sensibilitzar els participants sobre la realitat diària a la qual s’enfronten els col·lectius més vulnerables, mitjançant la realització d’una activitat esportiva i saludable», afirma Juan Francisco Sánchez, cap de serveis de Clece a Huelva. «Gràcies a aquest repte esportiu, en el qual també hem volgut fomentar la participació de persones amb necessitats especials, hem pogut veure l’esperit solidari de l’equip humà de Clece», hi afegeix.