Clece i Multiservicios Aeroportuarios ensenyen els secrets de l’aeroport a sis alumnes de Secundària

Clece i Multiservicios Aeroportuarios ensenyen els secrets de l’aeroport a sis alumnes de Secundària

  • Dins del programa «4t. ESO + Empresa»
     

Madrid, març del 2015. Per tercer any consecutiu, Clece, a través de la seva filial Multiservicios Aeroportuarios (MA), ha rebut sis alumnes de l’IES Margarita Salas de Majadahonda (Madrid) en el Business Center de l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas dins del programa «4t. ESO + Empresa». Aquest programa està promogut per la Direcció general d’Educació Secundària, Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial de la Comunitat de Madrid amb la finalitat d’apropar el sistema educatiu i el món laboral.

Durant les quatre jornades en les quals s’ha desenvolupat el programa, els estudiants han tingut l’oportunitat de conèixer, en primera persona, les tasques que fa MA a l’aeroport, que van des dels serveis de PMR fins a la gestió de les sales VIP i del Business Center o a tasques de manteniment. Després de rebre una part teòrica, els alumnes tenen l’oportunitat d’accedir a les mateixes vistes i veure in situ les tasques de manteniment, push back, etc., que la companyia fa cada vegada que aterra o s’enlaira un avió, veure la zona de manteniment de contenidors o participar en les tasques de PMR.

Els alumnes que hi han assistit han destacat que els semblava molt interessant «tenir l’oportunitat de descobrir com funciona l’aeroport, a més de tenir l’oportunitat d’accedir a les Sales VIP i Premium». Un dels alumnes interessat a estudiar enginyeria aeronàutica o alguna cosa relacionada amb el sector aeri ha assenyalat que «és una bona fórmula de conèixer els diferents camps que abasta conèixer-los una mica millor».

Segons assenyalava José Manuel Veiga, responsable de desenvolupament de negoci i encarregat d’aquest projecte a Clece, «MA sempre rep una gran quantitat de peticions perquè als estudiants els resulta molt atractiu el món aeroportuari». Ja sigui per recomanació d’altres companys que ja hi havien anat, ja sigui per interès en aquesta àrea o «per acompanyar una amiga», els sis estudiants han quedat molt satisfets amb el desenvolupament del curs, així com els seus professors, que han apuntat que estaven encantats amb la seva energia i entusiasme.