Clece rep el Premi Incorpora de l’Obra Social ”la Caixa”

Clece rep el Premi Incorpora de l’Obra Social ”la Caixa”

Un reconeixement a la integració laboral de 25 persones en risc d’exclusió a Castella i Lleó

28 octubre del 2014. L’Obra Social Fundació ”La Caixa” ha atorgat, a Clece, el Premi Incorpora Castella i Lleó en la categoria «Gran Empresa» pel seu compromís amb la contractació de persones en risc d’exclusió social. En concret, el premi suposa un reconeixement a la incorporació, el 2013, de 25 treballadors procedents d’aquest col•lectiu a la comunitat autònoma.

Per concedir aquest premi, el jurat ha valorat l’abast geogràfic de la col•laboració de Clece en l’àmbit de Castella i Lleó. A més a més, s’ha tingut en compte el nombre de persones contractades, els col•lectius contractats i el tipus de contracte. En aquest sentit, el 2013, Clece va gestionar, a les províncies de Burgos, Palència, Sòria i Valladolid, un total de 46 ofertes, en què va incorporar 25 persones, 4 de les quals van aconseguir un contracte indefinit. També s’ha puntuat la col•laboració en programes formatius i en centres especials de treball.

El guardó, que Clece comparteix en aquesta categoria amb l’Hospital San Luis, de Palència, l’ha recollit Vicente Ortega, director de la direcció regional Nord-oest en l’acte de lliurament celebrat a Valladolid. Ortega ha dedicat el Premi Incorpora a les 25 persones que van trobar feina a Clece perquè «són els autèntics protagonistes d’aquest premi. Les seves històries i les seves vivències són un exemple de superació per a tots».

El Programa Incorpora Castella i Lleó de la Fundació Obra Social ”la Caixa” és un programa d’intermediació laboral basat en les necessitats del teixit social i empresarial. Està format per 21 entitats socials que treballen en xarxa a tot el territori castellà lleonès amb l’objectiu d’integrar laboralment persones d’aquests col•lectius.