Clece clausura la V edició del Programa Superior de Desenvolupament de Caps de Servei amb 36 participants

Madrid, 26 de juny del 2014. Clece ha clausurat la V edició de el Programa Superior de Desenvolupament (PSD) impartit a 36 caps de servei. Emmarcat en el pla anual de formació, el programa està dissenyat específicament per a aquesta categoria professional, clau en el model de negoci de la companyia.

Amb un any i mig de durada, el PSD aporta, als participants, una visió integral de totes les funcions del cap de servei per gestionar amb èxit la seva activitat, tot facilitant-los eines pràctiques i coneixements especialitzats sobre el negoci i la gestió de persones. Per fer-ho, els continguts parteixen de l’experiència de les diferents empreses del Grup i s’imparteixen mitjançant una metodologia basada en casos pràctics elaborats per experts interns i externs d’alt nivell. Amb atenció als diversos perfils dels participants, el PSD ofereix, a més, una gran flexibilitat en la seva realització gràcies a la combinació de la formació en línia i la presencial.

A l’acte de clausura d’aquesta V edició del programa, hi van assistir Javier Román Hernando, director general de Clece, i Purificación González Pérez, directora de Recursos Humans de la companyia. Tots dos van animar els participants a aprofitar la formació per al seu desenvolupament professional i van destacar la importància de mantenir una marcada orientació a resultats que permeti el creixement de l’empresa i el seu compromís amb la societat.

De la seva banda, els participants van valorar positivament el programa tot destacant-ne l’adaptació a les necessitats concretes de la seva categoria professional.