Clece participa en la VI Cursa Contra la Violència de Gènere

Clece participa en la VI Cursa Contra la Violència de Gènere

El passat diumenge 9 de juny, prop de 3.000 persones van participar en la «VI Cursa contra la Violència de Gènere», que anualment se celebra als voltants del parc del Retiro. Entre els nombrosos participants es trobaven, un any més, els treballadors de Clece, que aquest any hi participava amb Cor i Mans, l’associació sense afany de lucre fundada per treballadors d’aquesta companyia.

Per sisè any consecutiu, ha tingut lloc l’esdeveniment organitzat pel Ministeri de la Presidència, Zinet Media Group i Archiletras, que han citat els participants per recórrer un total de cinc quilòmetres vorejant el Retiro. Els beneficis obtinguts per la venda de dorsals es destinen íntegrament a les víctimes de la violència de gènere. En aquesta edició, Clece va estar representada per l’Associació Cor i Mans, formada i fundada el 2017 per treballadors de l’empresa Clece. A través de projectes solidaris, aquesta associació contribueix al benestar dels companys de Clece que ho necessiten, i també estableix aliances amb associacions del Tercer Sector per a l’atenció de col·lectius socialment vulnerables, com les víctimes de violència de gènere.

«El Ministeri té un projecte que es diu “Empreses per una societat lliure de violència de gènere” al qual Clece està adherida des del principi», explica José Andrés Elizaga, director de Comunicació de Clece, que explica que té, com a objectiu, sensibilitzar la societat davant d’aquesta xacra, així com promoure la inserció sociolaboral de les víctimes.

En aquesta edició, 127 treballadors i treballadores de la companyia han corregut al costat de personalitats com el president del Govern, Pedro Sánchez, o el candidat de Ciutadans a la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado. A més a més, també ha organitzat tallers i activitats al Retiro adreçades al públic infantil, que ha gaudit d’una jornada de jocs i diversió juntament amb en Clecito, la mascota de les Escoles Infantils Clece.