Les escoles infantils de Clece reben tres premis i tres mencions especials

Les escoles infantils de Clece reben tres premis i tres mencions especials

Divendres passat, 17 de maig, es va celebrar la cerimònia de lliurament dels premis de la quarta edició PREMI «ESCUELA INFANTIL», que convoca cada any la revista «Escuela Infantil» de l’editorial Siena.

Aquest any, un total de 27 projectes educatius d’escoles infantils de 0 a 3 anys gestionades per Clece han resultat finalistes i han obtingut el premi en tres de les cinc categories.

Les escoles premiades han estat:

  • Premi en la categoria Fora de l’aula per a l’Escola Infantil Arte, a Getafe, pel seu projecte «La princesa del castell de vidre», de Victoria Rodríguez Blázquez.
  • Premi en la categoria Coeducació i igualtat per a l’Escola Infantil Pinto Pinto, a Valladolid, pel seu projecte «Tornem a l’edat mitjana?» de Miriam Velasco Pesquera.
  • Premi en la categoria Aprenentatge i servei per a l’Escola El Globo, a Valladolid, pel seu projecte «L’escola del meu barri», d’Inmaculada Ausín Maté.

A més a més dels premis, les escoles infantils gestionades per Clece han rebut tres mencions especials del jurat:

  • Menció especial a la Llar d’Infants El Cargol de Sant Pere de Ribes, Barcelona, pel seu projecte «Pares i mares manetes», de Laia Bartra Vidal.
  • Menció especial a l’Escola Bressol La Sargantana, de Santa Coloma de Gramenet, pel seu projecte «Reciclem les matemàtiques» d’Elisabet Sánchez Moreno.
  • Menció especial a l’Escola Infantil Las Camareras, de Sòria, pel seu projecte «Junts per Ells», de Rocío González Orcajo.

Més informació: Escuelas Infantiles Clece