CCS Airport Services prestarà el servei de neteja d’avions de Thomas Cook als aeroports de Manchester i Gatwick

CCS Airport Services prestarà el servei de neteja d’avions de Thomas Cook als aeroports de Manchester i Gatwick

 

Madrid, 11 de març del 2016. La companyia britànica Thomas Cook ha adjudicat, a Clece, el servei de neteja interior dels seus avions als aeroports de Manchester i Gatwick. El servei, operatiu des de l’1 de març, és operat per la filial de Clece a Anglaterra, CCS Airport Services, amb un període d’execució inicial de tres anys i amb possibilitat de pròrroga de dos anys més.

Amb aquesta adjudicació, Clece Serveis Aeroportuaris, present al Regne Unit des de fa dos anys, amplia els seus serveis al mercat anglosaxó gràcies a la feina feta per a Thomas Cook des de l’any 2010 amb la neteja de les seves aeronaus a Tenerife i a Las Palmas i amb els serveis de terra a Lanzarote, factor molt important per a l’adjudicació d’aquest concurs.

Mario Abajo, director de CCS al Regne Unit, ha destacat la importància d’aquesta adjudicació nova, mitjançant la qual, «Clece es converteix en la primera empresa estrangera que presta els seus serveis a una companyia privada en aeroports anglesos».

Thomas Cook és una de les principals companyies aèries internacionalment, amb una plantilla de 27.000 treballadors, més de 2.500 al Regne Unit. Actualment, té una flota de 31 avions que operen en 17 països i transporta 6,7 milions de passatgers a destinacions a Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica.