La gerència de Clece a Almeria celebra una «Jornada de convivència pares i fills» per conciliar la vida familiar i laboral dels seus treballadors

  • Els infants van poder conèixer de primera mà com transcorre el dia a dia laboral dels seus pares, els seus companys i el seu lloc de treball
  • També van participar en diferents activitats de lleure durant tota la jornada, festiva en els col·legis d’Almeria

Madrid, juny del 2015. Amb la finalitat de contribuir a la conciliació de la vida personal, laboral i familiar dels seus treballadors, la gerència de Clece a Almeria va organitzar recentment una «Jornada de convivència pares i fills». En aquesta jornada, que era festiva per als escolars d’Almeria, els treballadors van compartir amb els seus menuts un dia a l’oficina, amb la finalitat que coneguessin de primera mà com transcorre la seva jornada laboral.

En total hi van participar 27 infants, amb edats compreses entre els 7 mesos i els 15 anys, que van tenir l’oportunitat de conèixer les instal·lacions, les taules on treballen els seus pares i familiaritzar-se amb tots els seus companys; la jornada va començar amb un esmorzar acompanyats per tot el personal de la gerència de Clece a Almeria.

A les 10.00 h, el gerent de Clece, Diego López, els va donar la benvinguda a la Sala de Juntes, per passar a gaudir d’una jornada de descobriment i diversió animats per una monitora infantil. Entre altres activitats, els infants van poder gaudir de ball, cançons populars, que van interpretar davant dels seus pares, elaboració de murals amb colors, ceres i paper arrissat, cançons infantils per als més petits i jocs interactius amb tauletes.
De la mateixa manera, els més grans de 4 anys van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions de La Voz de Almería i de l’emissora local de la Cadena Ser, on van conèixer, de primera mà, com es treballa en tots dos mitjans, i fins i tot van intervenir en directe al programa «Hoy por hoy».

Gràcies a la celebració d’aquesta jornada, els treballadors de la gerència de Clece a Almeria van poder conciliar una mica més la seva vida laboral i familiar, en compaginar un dia laborable amb la festivitat al calendari escolar. De la mateixa manera, aquesta activitat va ajudar a enriquir el clima laboral i a apropar la mainada al dia a dia de la feina dels seus pares.