En l’entorn sanitari, és crític mantenir els nivells adequats de neteja i d’higiene.

Clece fa les tasques d’higiene i desinfecció de totes les zones d’un centre hospitalari les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. L’objectiu és garantir els millors resultats amb alts estàndards de qualitat tot evitant alterar l’activitat diària assistencial del centre.

A més de l’ús de mesures d’higiene i desinfecció tradicionals basades en la neteja manual, a Clece també optem per mètodes de desinfecció automatitzats per a tasques específiques, com el robot XENEX, que, mitjançant radiació UV-C, elimina el 99,99% dels microorganismes que ocasionen les infeccions adquirides en hospitals.

889 HOSPITALS I CENTRES DE SALUT AMB SERVEIS DE NETEJA
5,7 MILIONS DE M2 TOTALS
8 ROBOTS D’ÚLTIMA TECNOLOGIA EN DESINFECCIÓ