trabaja_clece

Gestió del talent

A Clece oferim, als professionals, un entorn proactiu en el qual créixer i desenvolupar la seva autonomia i capacitació per interactuar en una diversitat de projectes, activitats o sectors.

Acompanyem la persona des del principi amb un pla d’acolliment que facilita la seva adaptació a la cultura i als processos de Clece, i li permet integrar-se millor en la dinàmica de treball.

A Clece, els professionals compten amb itineraris formatius de capacitació i desenvolupament, la qual cosa els permet assumir responsabilitats noves amb èxit i mantenir-se al dia dels canvis tecnològics i de les innovacions, com a part de la nostra obstinació en la millora contínua per continuar sent referència en cada sector.

El 2015 es van impartir més de 485.000 hores de formació distribuïdes en més de 2.000 cursos , fins a arribar a un total de 25.500 treballadors.

A Clece, comptem amb un pla d’igualtat d’oportunitats, que té en compte les necessitats personals i el desenvolupament de programes avançats d’integració de col·lectius vulnerables.