Dieta osasuntsu eta orekatua mantentzeaz gain, elikadura kolektibo sozial bakoitzaren beharretara egokitu behar da; bereziki, behar bereziak dituzten pertsonena, hala nola haurrak, pertsona helduak eta gaixoak.

Sukaldaritza Soziala proiektuan nutrizionista eta dietista talde oso batek egiten du lan, eta haren bitartez, kolektibo bakoitzari egokitutako menuak diseinatu eta eskaintzen ditugu egunero, bertan egindako janaria lehenetsiz eta dieta mediterranearra oinarritzat hartuz. Betiere, kalitate-kontrol zorrotzenak betetzen ditugu. Elikagai-segurtasuneko ISO 22000 egiaztagiria daukagu, baita ISO 9001 eta 14001 egiaztagiriak ere.

16.078.467 bazkari sukaldatu eta zerbitzatu
1.035 profesional
96 SUKALDARITZA ZERBITZUA DUTEN HELDUENTZAKO 96 ZENTRO
Kafetegien kudeaketa

Kafetegien kudeaketa

Catering zerbitzuak

Catering zerbitzuak

Jantoki kolektiboen kudeaketa

Jantoki kolektiboen kudeaketa