A més d’una dieta sana i equilibrada, l’alimentació s’ha d’adaptar a les necessitats de cada col·lectiu social, especialment les dels grups de persones amb necessitats especials com són els nens, les persones grans o els malalts.

A través del nostre servei de Restauració Social, en el qual treballa un complet equip de nutricionistes i dietistes, dissenyem i oferim diàriament menús adaptats a cada col·lectiu, en què preval l’elaboració casolana i es pren, de base, la dieta mediterrània. Sempre complim els controls de qualitat més estrictes. Comptem amb la certificació ISO 22000 en seguretat alimentària, a més de la ISO 9001 i la ISO 14001.

16.078.467 plats elaborats i servits
1.035 professionals
96 CENTRES PER A LA GENT GRAN AMB SERVEI DE RESTAURACIÓ
GESTIÓ DE CAFETERIES

GESTIÓ DE CAFETERIES

SERVEIS D’ÀPATS

SERVEIS D’ÀPATS

GESTIÓ DE MENJADORS COL·LECTIUS

GESTIÓ DE MENJADORS COL·LECTIUS