Clece commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona amb nombroses activitats

Clece commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona amb nombroses activitats

«Una vida sense violència, una vida amb respecte» és la campanya impulsada per Clece amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona. Clece, altament compromesa i sensibilitzada amb aquesta causa, ha dut a terme, per cinquè any consecutiu, diferents activitats de sensibilització en nombrosos centres de treball i oficines, fet que ha permès aconseguir la implicació de treballadors, clients i usuaris dels diferents serveis que presta l’empresa.

Aquest any ha destacat l’alta participació en les iniciatives que han tingut lloc en els diferents punts d’Espanya, ja que la companyia ha aconseguit que més de 45.000 persones participin en les diferents campanyes de sensibilització amb les víctimes.

Sota el lema «Una vida sense violència, una vida amb respecte» s’ha celebrat una àmplia varietat d’accions com ara concentracions, xerrades, murals, col·locació de murals, xapes i llaços, estands informatius i repartiment de materials.

Aquesta programació s’ha dut a terme en escoles infantils, hospitals, residències de gent gran, centres de treball, oficines i entitats públiques.

La companyia aposta fortament per la integració laboral de dones que han patit violència de gènere. Actualment, 271 dones d’aquest col·lectiu formen part de la plantilla de Clece.