ADRA CELEBRA D’ALLÒ MÉS EL DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN

ADRA CELEBRA D’ALLÒ MÉS EL DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN

Amb la finalitat de commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran l’1 d’octubre passat, a la ciutat d’Adra s’ha celebrat la IV Setmana de les Persones Grans amb una sèrie d’actes organitzats per l’Ajuntament d’Adra en col·laboració amb Clece. La celebració ha començat a la residència de gent gran Ciudad de Adra i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la població, Manuel Cortés, el gerent provincial de Clece, Diego López, la directora de la residència, María Luisa Berenguer i altres personalitats de la ciutat a més d’usuaris i professionals del centre.

Les activitats englobades en aquesta setmana s’han organitzat amb la finalitat de fomentar les relacions socials de les persones grans, millorar-ne l’estat d’ànim i la sociabilitat. Així, entre les activitats de les quals han pogut gaudir cal destacar el tradicional esmorzar saludable, seguit d’una sèrie de tallers de maquillatge, manualitats, joc de paracaigudes, etc.

El dimecres dia 2, més de mig centenar de persones grans van poder gaudir d’un viatge organitzat a la ciutat de Màlaga, on van poder gaudir d’una visita adaptada. El dijous dia 3 es va organitzar una Gal·la homenatge a les Persones Grans, al Centre Cultural d’Adra, en què ha destacat l’actuació de la cantant de cobla María Lozano.

La bona acollida d’aquest tipus de celebracions i la gran participació de les persones grans han estat les claus de l’èxit d’aquesta IV Setmana de les Persones Grans a Adra.