Associacions I periodistes finalistes en els IV Premis Compromís contra la violència de gènere

Associacions I periodistes finalistes en els IV Premis Compromís contra la violència de gènere

Clece Social, el projecte social de Clece, ha donat a conèixer els  finalistes en les categories de Millor Projecte Social i Millor Treball Periodístic de la IV Edició dels Premis Compromís. Els guardons reconeixen iniciatives destacades en la lluita contra la violència de gènere, amb una atenció especial en l’àmbit de la integració laboral.

Millor Projecte Social

Els set projectes fets per entitats sense afany de lucre que opten als tres guardons concedits en la categoria de Millor Projecte Social, dotats cadascun amb 10.000 euros, són:

Millor Treball Periodístic

Les quatre candidatures que opten al premi concedit en la categoria de Millor Treball Periodístic, dotat amb 7.000 euros, són les presentades per:

  • Cynthia Alonso de «La Gazeta de Salamanca»
  • María Antonia Cantallops d’«El Mundo» / «El Día de Baleares»
  • Marisa Kohan de «Público»
  • Carla Pina de «Yo Dona»

Els guanyadors de la IV edició dels Premis Compromís es coneixeran el proper 20 de novembre en la gala que se celebrarà en els Teatros del Canal de Madrid. A més de les dues candidatures a concurs es concedirà un Premi a la Iniciativa de Sensibilització més destacada de l’any en matèria de violència de gènere i un Reconeixement Especial a l’associació que hagi col·laborat més amb Clece en la integració laboral de les víctimes de la violència de gènere, mitjançant un guardó acreditatiu.