CLECE PARTICIPA ACTIVAMENT EN EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

CLECE PARTICIPA ACTIVAMENT EN EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

  • L’empresa substituirà durant una setmana més de 10.000 litres de productes químics per ecològics en la seva activitat de neteja
  • Fomentarà un consum d’aliments ecològics com a part de la sensibilització entre treballadors
  • Mitjançant el concurs d’idees ambientals, sol·licitarà la participació del personal de l’organització, amb projectes orientats a la sostenibilitat ambiental

 

Madrid, 5 de juny del 2018. Clece s’ha unit al Dia Mundial del Medi ambient amb diferents iniciatives de conscienciació i conservació del medi ambient implicant els seus treballadors així com clients o usuaris dels seus serveis.

Dins de les iniciatives desenvolupades en l’organització, al llarg del dia 5, tindrà lloc l’acció «Aliments ecològics: bons per a la natura, bons per a tu». És una activitat informativa sobre els beneficis de l’alimentació ecològica, en línia amb els objectius de seguretat alimentària i nutrició que pivoten en un triple eix: restauració segura, saludable i sostenible. Més de 1.200 persones participaran en aquestes sessions formatives en les quals la companyia també farà lliurament de 700 quilos de fruita ecològica.

Clece també ha engegat la primera edició d’un concurs ambiental entre els seus treballadors amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de reduir els consums ambientals, com ara el paper o l’electricitat, i també mitigar els impactes potencials en el medi ambient dels residus perillosos i no perillosos.

La primera convocatòria ha rebut 50 projectes amb innovacions orientades a la mobilitat sostenible, la reducció de consums de paper mitjançant la digitalització de documents, la reducció de productes químics i l’educació ambiental en escoles infantils de 0 a 3 anys.

 

Productes ecològics de neteja

Per commemorar aquesta data, també durant la setmana del 4 al 9 de juny, 156 centres en els quals Clece presta serveis de neteja, substituiran els productes químics de neteja per productes ecològics, més respectuosos amb el medi ambient. Centres de neteja, escoles infantils i residències, entre d’altres, s’han adherit a aquesta acció. Entre tots es preveu substituir en una setmana més de 10.000 litres de productes químics per ecològics.

Altres accions recorreran diferents punts en els quals Clece presta els seus serveis, implicant usuaris i clients. A la Universitat de Múrcia i en diferents hospitals de la Comunitat Valenciana, Clece farà lliurament d’una planta a totes les persones que deixin escrit el seu compromís amb el medi ambient en un llibre habilitat per fer-ho. A l’Hospital de la Fe, de València, tindrà lloc, com a gest simbòlic, el trasplantament d’un arbre i, a l’Hospital d’Elda, a Alacant, s’inaugurarà un hort per a pacients psiquiàtrics en el qual Clece ha col·laborat.

La recollida de mòbils vells amb finalitats solidàries; la substitució de gots de plàstic per ampolles de vidre; l’intercanvi de llibres; les manualitats en escoles infantils, o el repartiment de llavors són altres accions que completaran la celebració del Dia del Medi ambient a Clece.