El projecte social de Clece rep el Premi Menina 2017 a la Comunitat Valenciana

El projecte social de Clece rep el Premi Menina 2017 a la Comunitat Valenciana

El projecte social de Clece ha rebut el Premi Menina 2017 a la Comunitat Valenciana per la seva contribució a la lluita contra la violència de gènere. El delegat del Govern a València, Juan Carlos Moragues, ha lliurat d’aquest reconeixement al director regional de Clece a la Comunitat Valenciana, Miguel Ángel Segovia, juntament amb la resta dels premiats en aquesta tercera edició.

Els guardons els concedeix la Delegació del Govern a les institucions, associacions o projectes que destaquen a la regió per la seva contribució per aconseguir una societat més igualitària i lliure de violència. «És un reconeixement al nostre compromís per conscienciar la societat en la lluita contra aquesta xacra i per fomentar la integració laboral d’aquestes dones. La feina és la millor eina per sortir de la violència de gènere, ja que aporta valor, independència econòmica i la capacitat per continuar lluitant pel que volen, tenir objectius, millorar l’autoestima, no rendir-se i tirar endavant», ha afirmat Miguel Ángel Segovia.

El jurat dels premis ha estat format per experts en la lluita contra la violència de gènere de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. A més a més del projecte social de Clece han estat premiats estudiants d’enginyeria informàtica de la Universitat d’Alacant; la capitana de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Alacant, Alba Garrido; la lletrada Irene Adelantado, coordinadora de l’Oficina de la Víctimes del Delicte de Castelló, i la cap de l’UFAM, la inspectora de Policia Nacional Pilar Bojó.