CLECE OBTÉ LA CERTIFICACIÓ EFR PER LA GESTIÓ DE LA CONCILIACIÓ LABORAL

CLECE OBTÉ LA CERTIFICACIÓ EFR PER LA GESTIÓ DE LA CONCILIACIÓ LABORAL

Clece ha obtingut el certificat efr emès per la Fundació Másfamilia, amb el suport del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, gràcies a l’impuls continu de polítiques orientades a millorar la qualitat de l’ocupació, desenvolupar professionalment els seus treballadors i integrar laboralment col·lectius socialment vulnerables en els darrers anys.

Aquesta certificació reconeix les empreses i institucions que persegueixen la gestió de la conciliació entre els àmbits laboral, familiar i personal, el suport a la igualtat d’oportunitats i la inclusió dels més desfavorits. Per obtenir aquest segell, s’ha fet una àmplia auditoria de certificació a l’estructura de gestió del personal de Clece que presta els seus serveis a Madrid, de la qual depenen més de 368 persones.

«A Clece apostem per un model de gestió en el qual prevalgui la qualitat en l’ocupació, les possibilitats de desenvolupament professional i de conciliació dels nostres treballadors i la igualtat d’oportunitats», ha declarat Purificación González Pérez, directora de Recursos Humans de Clece.

Per a la Fundació Másfamilia, comptar amb empreses compromeses amb la conciliació, a través de la gestió efr, és comptar amb empreses que aposten per millorar tant en l’àmbit empresarial com en l’àmbit social, segons ha declarat el director general de la Fundació Másfamilia, Rafael Fuertes.