CLECE I EL SEU CENTRE ESPECIAL DE TREBALL INTEGRA, FIDELS A LA SEVA CITA ANUAL AMB LA CURSA PER LA DISCAPACITAT

CLECE I EL SEU CENTRE ESPECIAL DE TREBALL INTEGRA, FIDELS A LA SEVA CITA ANUAL AMB LA CURSA PER LA DISCAPACITAT

  • Aquesta cursa solidària, organitzada per l’Associació DEDINES en col·laboració amb l’Ajuntament de Getafe, té l’objectiu de donar visibilitat a les barreres a les quals han de fer front les persones amb diversitat funcional
  • 178 treballadors d’Integra CEE han participat en la iniciativa, 25 dels quals en qualitat de voluntaris, i han contribuït a l’organització i al desenvolupament de la logística de la cursa

 

Un any més, Clece, a través del seu centre especial de treball, Integra CEE, ha donat suport i patrocinat la Cursa per la Discapacitat 2017, una acció social, esportiva i solidària organitzada per DEDINES (Associació en Defensa del nen Discapacitat amb Necessitats Especials de Getafe), en col·laboració amb l’Ajuntament de Getafe.

Integra CEE, com a centre especial de treball compromès amb la inclusió al mercat laboral de persones amb discapacitat, s’implica de manera especial en aquesta jornada #DedinesPorLaIntegracion. En total, hi han participat 178 persones del Grup Integra CEE. D’aquests, 153 com a corredors i 25 més com a voluntaris que van contribuir a l’organització de la cursa, tot ajudant en diferents activitats de la logística de l’esdeveniment com el muntatge de les motxilles que es van lliurar als corredors, el seu transport i distribució entre els participants així com oferint begudes en els punts d’avituallament distribuïts pel recorregut.

«Aquesta jornada és molt més que una cursa, és un dia de conscienciació a través de la diversió, que té com a objectiu la promoció i la defensa dels drets de les nenes i dels nens amb diversitat funcional», comenta Conchi Manzano, delegada social d’Integra CEE.

La sisena Cursa per la Discapacitat 2017 es va celebrar el passat diumenge 24 de setembre a les 10.00 h amb sortida i arribada al recinte firal de Getafe. Com altres anys, oferia tres recorreguts per adaptar-se a diferents perfils de participants: una cursa de 500 metres per a nenes, nens i gent gran i dues més de 5 km i 10 km, respectivament, per a adults.