CLECE REFORÇA LA SEVA PRESÈNCIA A PORTUGAL AMB LA GESTIÓ DE LA SEVA PRIMERA RESIDÈNCIA PER A GENT GRAN

CLECE REFORÇA LA SEVA PRESÈNCIA A PORTUGAL AMB LA GESTIÓ DE LA SEVA PRIMERA RESIDÈNCIA PER A GENT GRAN

Clece S.A. ha estat l’adjudicatària de la gestió i explotació de la Residència per a gent gran Domus Mater Dei, situada a la localitat portuguesa de Fàtima. El servei va començar el passat 1 d’agost del 2017.

És la primera adjudicació concedida a Clece que comprèn la gestió íntegra d’una residència per a gent gran a Portugal, concretament a Fàtima, la principal localitat religiosa del país.

D’aquesta manera, Clece assumeix l’atenció personal de les persones grans que compten amb dificultats d’autonomia, a més de cobrir totes les necessitats i atencions que els ancians puguin requerir en el desenvolupament del seu dia a dia. Aquest projecte suposa, per al centre, una nova etapa basada en la innovació i en l’excel·lència en l’atenció a les persones grans que dóna suport a Clece, fet que li ha permès convertir-se en un centre de referència.

Domus Mater Dei es va crear l’any 2014 i té capacitat per a 60 residents, a més, el centre ofereix diversos tipus d’habitacions: 2 suites de matrimoni, 8 habitacions individuals i 22 habitacions dobles. Així mateix, la residència compta amb una plantilla de professionals formada per especialistes i ofereix diversos serveis per facilitar l’estada dels usuaris, com ara menús adaptats a les necessitats de cada resident, gimnàs, fisioteràpia i recuperació, perruqueria, biblioteca, i una infermeria oberta les 24 hores.

Aquesta adjudicació reforça la presència internacional de la companyia, concretament al país lusità on està present des del 2010 amb més de 2.200 professionals repartits per tot el territori.

Més informació a www.domusmaterdei.pt