Premis Incorpora a 10 anys de contractació social

Premis Incorpora a 10 anys de contractació social

  • L’entitat reconeix Clece pel seu alt grau d’inserció laboral a la Comunitat Valenciana i a la Comunitat Foral de Navarra  

L’Obra Social ”la Caixa” ha reconegut Clece pel seu alt grau d’inserció laboral en els 10 anys del Programa Incorpora de ”la Caixa” a la Comunitat Valenciana i a la Comunitat Foral de Navarra. D’aquesta manera, l’entitat premia les millors actuacions del sector empresarial en l’àmbit de l’ocupació en persones en situació o risc d’exclusió social.

La distinció a la Comunitat Valenciana va ser lliurada durant l’acte celebrat el 15 de febrer en el Centre Cultural La Beneficència, presidit per la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, i per representants de CaixaBank i de l’Obra Social ”la Caixa”.

«A la nostra plantilla actual, de més de 4.500 treballadors a la Comunitat Valenciana, un total de 390 són persones amb dificultats especials d’inserció laboral com ara persones amb discapacitat, víctimes de violència de gènere, persones en exclusió o joves aturats», va declarar Mateo Lamirán, delegat social de Clece, que va dedicar el premi a aquests treballadors.

A la Comunitat Foral de Navarra, Clece va recollir el reconeixement el 23 de febrer en un acte celebrat a Pamplona amb l’assistència del viceconseller de Drets Socials del Govern de Navarra, Mikel Laparra Navarro, així com de representants de CaixaBank i de l’Obra Social ”la Caixa”.

Jorge Ortega, delegat de Clece a Navarra, el País Basc i la Rioja, va destacar que «la integració és possible i molt positiva, ja que l’empresa és la principal beneficiària de contractar persones de col·lectius en dificultats». Actualment, a Navarra Clece compta amb 28 persones pertanyents a col·lectius vulnerables, persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social, d’una plantilla de 347 treballadors.