Clece rep la certificació AENOR de Petjada de Carboni UNE-EN ISO 14064

Clece rep la certificació AENOR de Petjada de Carboni UNE-EN ISO 14064

  • Aquesta certificació permetrà, a la companyia, dur a terme plans de gestió contra els riscos de les emissions de gasos d’efecte hivernacle resultants de la seva activitat.
  • Suposa un pas més en el seu compromís ferm contra el canvi climàtic.

 

Clece ha fet un pas més en el seu compromís amb el medi ambient i ha aconseguit el certificat de càlcul de la petjada de carboni dins del seu Sistema Integrat de Gestió, tot apostant per la integració ambiental de l’organització tant en el marc regulador com en la seva aposta per una societat millor.

La certificació conforme a la Norma UNE-EN ISO 14064 ha estat atorgada per AENOR, entitat de certificació avalada per la realització de prop de 200 verificacions anuals de petjada de carboni a entitats públiques i privades; així com, per la concessió de prop de 100 petjades de carboni verificades de productes, serveis i esdeveniments. Aquest certificat acredita la veracitat del càlcul que ha fet Clece de la petjada de carboni resultant de les seves activitats i que arriba fins a la quantitat de 22.829 t de CO2.

El càlcul de la petjada de carboni de la companyia inclou:

  • Emissions directes de GEI.
  • Emissions indirectes de GEI per energia.
  • Altres emissions indirectes de GEI com el consum energètic en la prestació de serveis.

Entre els avantatges d’aquesta verificació, a Clece destaca el coneixement i el control de les emissions de l’organització, l’increment de la credibilitat i la transparència de la companyia, i la possibilitat de desenvolupar estratègies i plans d’actuació primerenca per part de Clece davant del canvi climàtic.

VER CERTIFICADO