Una tona de solidaritat

Una tona de solidaritat

Més d’un tona d’aliments donats. Aquest és el balanç satisfactori de la campanya Un esmorzar, un quilo duta a terme a les cafeteries de quatre hospitals i a una universitat de Catalunya i cinc cafeteries de Mallorca, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, celebrat el 17 d’octubre.

La campanya s’ha fet amb la divisió de restauració de Clece, encarregada de gestionar el servei de cafeteria als deu centres participants: Hospital Arnau de Vilanova i Hospital Santa Maria de Lleida; Universitat Autònoma de Barcelona, Hospital de Viladecans i Hospital Universitari de Bellvitge, i Cafeteria TGSS la Rambla, Es Cafetó, Es Fornet, Cafeteria Llar de la Joventut i Cafeteria IB3 a Palma de Mallorca.

Amb aquesta iniciativa, els clients de les cafeteries interessats a participar-hi han rebut de manera gratuïta un esmorzar solidari a canvi d’aportar un quilo d’aliments, fet que ha permès reunir fins a 672 quilos. Quantitat a la qual cal sumar l’aportació de mitja tona feta per Clece Restauració i la donació de 114 quilos dels treballadors de la companyia. En total, 1.278 quilos.

Per centres, els hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida han obtingut 140 quilos a benefici d’Arrels Sant Ignasi de Lleida. La Universitat Autònoma de Barcelona, 110 quilos donats al Rebost Solidari de Cerdanyola. L’Hospital de Viladecans, 62 quilos lliurats a Creu Roja Viladecans. L’Hospital Universitari de Bellvitge, 180 quilos a benefici de Creu Roja l’Hospitalet de Llobregat i les cafeteries TGSS la Rambla, IB3, Es Cafetó, Es Fornet i Llar de la Joventut, 180 quilos donats al Banc d’Aliments de Mallorca. Finalment, els 114 quilos d’aliments donats a les oficines de Clece Catalunya s’han destinat a la cooperativa Gregal del Poblenou.

L’empresa del grup Deyse Neteges i Manteniment s’ha sumat a la iniciativa i ha aportat un lot complet de productes i materials de neteja i higiene.

Galería Desayunos solidarios