150 treballadors d’Integra CEE i Clece corren a favor dels nens amb discapacitat

150 treballadors d’Integra CEE i Clece corren a favor dels nens amb discapacitat

  • Fidels a la seva cita anual amb la Cursa per la Discapacitat, que va tenir lloc ahir al municipi de Getafe i que aquest any celebrava la seva cinquena edició
  • Treballadors d’Integra CEE hi van participar, a més, en qualitat de voluntaris tot contribuint a l’organització i el desenvolupament de la logística d’aquesta acció esportiva i solidària organitzada per l’Associació DEDINES en col·laboració amb l’Ajuntament de Getafe

Un any més, Clece i el seu Centre Especial de Treball, Integra CEE, van estar presents i van donar suport a la V Cursa per la Discapacitat, una acció social, esportiva i solidària que aquest any celebrava la seva cinquena edició. Organitzada per DEDINES (Associació en Defensa del nen Discapacitat amb Necessitats Especials de Getafe), en col·laboració amb l’Ajuntament de Getafe, aquesta iniciativa té l’objectiu de promocionar i defensar els drets dels infants amb diversitat funcional.

En total, prop de 150 corredors, entre professionals i familiars d’Integra CEE i Clece, es van calçar les vambes per unir-se als més de 2.800 runners que aquest any van participar en algun dels tres recorreguts disponibles: 500 metres per a nenes, nens i persones grans i dos recorreguts de 5 km i 10 km, respectivament, per a adults. La sortida va tenir lloc amb un espectacular alliberament de 1.500 globus a l’avinguda Juan de Borbón, i l’arribada era al poliesportiu Juan de la Cierva.

A més de participar-hi com a corredors, Integra CEE, com a Centre Especial de Treball que promou la inclusió al mercat laboral de persones amb diversitat funcional, s’hi va implicar com a patrocinador de la cursa tot aportant les motxilles que es van lliurar als participants. De la mateixa manera, cal destacar la implicació personal d’un gran nombre de treballadors d’Integra CEE que es van oferir com a voluntaris per ajudar en diferents activitats de la logística de l’esdeveniment, com el muntatge, el transport i la distribució de les motxilles entre els participants i també en el lliurament de begudes en els punts d’avituallament distribuïts pel recorregut. Tot, amb la finalitat de contribuir al fet que aquesta jornada solidària i esportiva adreçada a tota la família fos tot un èxit.

Per part de Clece, juntament amb els treballadors que es van sumar a la iniciativa, també es va comptar amb la participació especial de les persones grans de la residència El Berrueco. El centre, gestionat per Clece a la localitat madrilenya del mateix nom, està especialitzat en l’atenció a persones dependents amb alteracions de conducta o amb malaltia d’Alzheimer.
Juntament amb la motivació social, també van destacar els resultats esportius d’alguns dels corredors de totes dues empreses. Amb el dorsal d’Integra CEE, i en qualitat de convidat, el campió del Món de duatló PT1, Gustavo Molina, es va alçar com a guanyador de la prova de bicicleta de mà (handbike) en un temps de 17 minuts per a 5 km. De la mateixa manera, hi va haver dos corredors d’Integra CEE i Clece que van pujar al podi en el recorregut de 10 km: Eduardo Meca i Mathew Hibbert, segon i tercer classificats, respectivament.

Galería V Carrera por la Discapacidad