A Clece comptem amb una àmplia experiència i especialització en la prestació de serveis d’atenció integral a persones amb diversitat funcional en centres d’atenció a les persones amb discapacitat física (CAMF) o psíquica (CAMP).

Abastem des del servei de residència i manutenció i tractaments per afavorir el desenvolupament dels usuaris (fisioteràpia, logopèdia, teràpia ocupacional, atenció psicològica i social) fins a activitats culturals, d’oci i de temps lliure.

La nostra companyia, a més, està molt focalitzada cap a aquest col·lectiu i la seva integració laboral, ja que compta amb un centre especial de treball propi, Integra CET, amb més de 1.700 treballadors, dels quals un 86% tenen diversitat funcional.

11 CENTRES GESTIONATS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT
667 PROFESSIONALS DEDICATS
1.440 USUARIS ATESOS