Clece presta serveis integrals d’ajuda al domicili adreçats tant a persones en situació de dependència (ja siguin persones grans, amb discapacitat o amb alguna malaltia) com als seus familiars amb un objectiu principal: millorar la seva qualitat de vida.

Per fer-ho, els nostres més de 17.000 professionals especialitzats treballen per promoure la seguretat i confiança d’aquestes persones sigui quin sigui el seu grau de dependència, tot potenciant-ne l’autonomia i la integració social, alhora que garantim la tranquil·litat i el benestar dels familiars, oferint-los assessorament tècnic i formació.
El nostre servei integral va des de teràpies d’estimulació cognitiva fins a serveis més personals com ara neteja, podologia o perruqueria, entre d’altres.

A més, comptem amb una central de seguiment 24 hores al dia, els 365 dies de l’any, que permet assegurar el benestar complet de les persones dependents i la tranquil·litat de les seves famílies i cuidadors. Aquest servei s’encarrega de resoldre de manera ràpida i efectiva qualsevol incidència alhora que fa una tasca de seguiment amb contactes periòdics i acompanyats.

100.779 PERSONES ATESES AL SEU DOMICILI
365 DIES L’ANY SERVEI DE MENÚ PERSONALITZAT A DOMICILI
24h/365
CENTRAL DE SEGUIMENT