A través de la divisió de Serveis Socials, gestionem residències i centres de dia de titularitat pública, on oferim atenció personalitzada i integral vetllant pel benestar, l’envelliment actiu i la qualitat de vida de més de 9.800 persones grans a tot Espanya.

En aquests centres, desenvolupem el nostre model d’atenció «A casa meva», que persegueix que les persones grans se sentin com a casa seva, amb una atenció encara més personalitzada en funció de les seves preferències. Des de moblar l’habitació al seu gust, cuinar o desenvolupar aficions al marge de les que fa al centre, cosa que en fomenta l’autonomia personal alhora que permet cobrir les necessitats sanitàries, personals i socials de la persona gran.

Més enllà del compromís amb l’Administració corresponent, en les residències i els centres de dia desenvolupem programes innovadors com ara teràpies amb animals, musicoteràpia i activitats com ara horticultura, geocerca i taitxí, entre d’altres.

Per a més informació: www.clecemayores.es

141RESIDÈNCIES GESTIONADES ÍNTEGRAMENT O PARCIALMENT
11.405PERSONES GRANS ATESES DIÀRIAMENT
3.840PROFESSIONALS QUALIFICATS