Clece «corre per elles»

Clece «corre per elles»

  • Més de 100 treballadors i familiars de Clece han participat en la cursa Hi ha Sortida, la tercera edició de la qual va congregar 2.500 participants a Madrid sota el lema «corre per elles»

Madrid 12 de juny del 2016. Per tercer any consecutiu, Clece ha tornat a participar a la Cursa Hi ha Sortida, una iniciativa de la revista Mía, en col·laboració amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Amb 100 dorsals per als seus treballadors i la realització d’activitats d’animació infantil, Clece s’ha implicat en la tercera edició d’aquesta cursa per una societat lliure de violència de gènere. Sota el lema «Corre per elles», la convocatòria ha congregat més de 2.500 participants per fer un recorregut de 5 quilòmetres al madrileny parc de El Retiro. Més de 100 treballadors de Clece s’hi han sumat, entre els quals repetien experiència el mateix president de la companyia, Cristóbal Valderas, o el corredor professional i treballador de Clece, Eduardo Meca Soto.

Com en edicions anteriors, a través de la seva divisió d’Escoles Infantils i per facilitar la participació de més corredors, Clece també ha organitzat tallers i activitats gratuïtes per a nens en el recinte del Parc, punt d’inici i arribada de la cursa.

Vinculada des de la primera edició de la carrera, Clece comparteix l’objectiu de conscienciar la societat de la gravetat d’aquest problema, i implicar totes i cadascuna de les persones que la formen perquè actuïn, tot construint una societat lliure de qualsevol tipus de violència sobre les dones i donant suport a aquelles que pateixen maltractaments. 57 dones van ser assassinades el 2015 a Espanya per violència de gènere i un total de 821 dones són les víctimes mortals en els últims 10 anys.