Adjudicat el Servei de Persones amb Mobilitat Reduïda de l’aeroport de Luton al Regne Unit

Adjudicat el Servei de Persones amb Mobilitat Reduïda de l’aeroport de Luton al Regne Unit

  • Segon contracte de serveis aeroportuaris al Regne Unit on, des del 2014, opera a l’aeroport de Belfast City

Madrid 1 de novembre del 2015. Clece Care Services, CCS, filial del Grup Clece al Regne Unit, ha estat l’adjudicatària del Servei de Persones amb Mobilitat Reduïda, PMR, de l’aeroport britànic de Luton. El servei arrenca amb data 1 de novembre per un període d’execució de 5 anys.

L’adjudicació suposa prestar aquest servei en el cinquè aeroport en volum de passatgers del Regne Unit, atenent les persones amb mobilitat reduïda durant la sortida o en els trànsits i les connexions. D’aquesta manera, CCS acompanya l’usuari des de la seva recollida en el punt de trobada, a la facturació i el control de seguretat fins a l’embarcament.

Per guanyar aquest contracte, CCS ha hagut de demostrar que compleix els estàndards de qualitat marcats pel gestor aeroportuari i les principals companyies aèries. De la mateixa manera, en l’adjudicació «també ha estat clau comptar amb un equip multidisciplinari, que ha permès fer una bona anàlisi operativa i econòmica. Altres factors favorables han estat la solvència en els àmbits financer i operatiu, així com un important coneixement local. La solidesa del nostre projecte social també ha estat molt valorat en el concurs», explica Mario Abajo, director de Serveis Aeroportuaris de Clece. 

És el segon contracte per a la prestació d’aquest servei al Regne Unit després de l’adjudicació, el 2014, del servei d’atenció a persones amb mobilitat reduïda a l’aeroport de Belfast City, a Irlanda del Nord, pel qual CCS l’any passat va atendre  9.447 usuaris.