Premi Incorpora a Astúries i a Madrid

Premi Incorpora a Astúries i a Madrid

  • Les plantilles de Clece al Principat d’Astúries i a Madrid aconsegueixen percentatges d’integració de col·lectius vulnerables superiors al 13%

Madrid, octubre del 2015. Clece ha rebut el Premi Incorpora de ”la Caixa”, en la categoria de «Gran Empresa», al Principat d’Astúries i a la Comunitat de Madrid. Aquests Premis, amb convocatòries específiques per a cada comunitat autònoma, reconeixen empreses i organitzacions que aposten per la integració laboral de col·lectius vulnerables.

Els reconeixements han estat possibles gràcies a l’estreta col·laboració per a la selecció de perfils entre Clece i les entitats col·laboradores: Cocemfe al Principat d’Astúries  i Pinardi a Madrid. Aquest vincle ha permès aconseguir, en tots dos casos, índexs d’integració superiors al 13%. D’aquesta manera, al Principat d’Astúries, Clece compta amb 982 treballadors, un 18% dels quals són persones de col·lectius desfavorits. Quant a Madrid, de la plantilla de 13.649  treballadors, els perfils d’inserció difícil tenen un pes del 14%.

«El Programa Incorpora està plenament alineat amb el compromís social de Clece, ja que un dels nostres eixos d’actuació principals és la integració laboral de persones socialment vulnerables. Per fer-ho, col·laborem amb més de 200 entitats socials. Per això no podem deixar de participar en aquesta gran iniciativa de ”la Caixa”, que exemplifica, a més, com la suma d’esforços sempre dóna grans resultats. Estem molt satisfets amb aquests guardons, uns Premis que volem compartir amb els nostres col·laboradors i, per descomptat, amb els nostres treballadors», ha declarat Jose Andrés Elizaga, director de Comunicació i Relacions Institucionals de Clece.

Entre els criteris que ha seguit el jurat a l’hora de triar les candidatures guanyadores hi ha el nombre de contractacions de persones vulnerables respecte al conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la durada mitjana dels contractes.

El trofeu dels Premis l’ha dissenyat el prestigiós dissenyador Andre Ricard i l’ha produït la Fundació d’Autisme Mas Casadevall.

premio-incorpora-en-asturias-y-madrid1