El projecte social de Clece, Premi Senda a la iniciativa innovadora

El projecte social de Clece, Premi Senda a la iniciativa innovadora

  • El web de Clece Social ha estat reconegut per la seva estructura ágil, que permet sensibilitzar la societat sobre la realitat de les persones grans
  • La reina Sofia va presidir el lliurament dels premis, celebrada a Madrid

Madrid, juliol del 2015. El projecte social de Clece ha rebut el Premi Senda 2015 en la categoria d’iniciativa innovadora, gràcies al seu compromís amb la sensibilització sobre els problemes que afecten el col·lectiu de la gent gran a través del seu web www.clecesocial.es.

En aquest projecte en línia, endegat fa només cinc mesos, s’ha centralitzat la tasca social tan important que fa Clece i se li han donat més recursos i estructura. I tot, amb un objectiu doble: facilitar el flux d’informació sobre les diferents actuacions de la companyia en relació amb el seu compromís amb diferents col·lectius desafavorits, com el de les persones grans, i aconseguir apropar, a la societat, aquesta activitat a través d’històries de persones que formen part de l’entorn de Clece.

D’aquesta manera, el web de Clece Social ha estat reconegut amb aquest premi perquè compta amb una estructura efectiva i innovadora que permet identificar aquestes històries, conèixer-les de primera mà i obtenir tota la informació necessària per presentar-les a la societat d’una manera propera. Així, aquest projecte ha aconseguit que un equip de delegats socials, juntament amb un altre d’edició i producció, treballin junts d’una manera àgil per donar forma a aquestes històries a través d’un gestor de continguts.

El lloc web de Clece Social ja compta amb 53 històries publicades, 16 de les quals sobre el col·lectiu de la gent gran, i ha aconseguit més de 14.000 pàgines vistes fins al moment.

Per a Cristóbal Valderas, president de Clece, «aquest premi suposa un reconeixement molt important al nostre projecte social, al qual dia a dia dosem suport i ajudem col·lectius desafavorits com el de la gent gran, gràcies a la feina diària dels nostres treballadors i a través d’una intensa tasca de sensibilització mitjançant eines com el web de Clece Social».

el-proyecto-social-de-clece-premio-senda-a-la-iniciativa-innovadora1