Clece Care Services llança el seu nou lloc web

  • El nou site facilita la navegabilitat i està totalment adaptat als diferents dispositius mòbils
  • El web serveix de canal directe amb els futurs treballadors de la companyia en oferir un accés al microsite amb les ofertes d’ocupació

Madrid, juny del 2015. Clece Care Services, empresa filial de Clece al Regne Unit dedicada als serveis socials, acaba de llançar el seu nou lloc web, www.clececare.co.uk. Totalment adaptat als diferents dispositius mòbils, compta amb un disseny renovat que facilita la navegabilitat, més d’acord amb els gustos dels usuaris britànics. D’aquesta manera, el web és més visual i dóna més protagonisme a les imatges, i, d’un cop d’ull, es pot accedir a la informació principal sobre la companyia, els serveis socials que ofereix, a més de comptar amb un accés directe al microsite amb les ofertes d’ocupació disponibles. El nou web també inclou una secció on els usuaris de Clece Care Services donen el seu testimoniatge i una altra amb notícies rellevants.

El web renovat vol servir de canal directe amb els futurs treballadors de la companyia, per a la qual cosa compta amb un accés on es publiquen les ofertes d’ocupació, tot facilitant la recepció de candidatures a través d’aquest mitjà. El web també facilita el contacte amb Clece Care Services als possibles sol·licitants dels seus serveis.

Finalment, a través del web també és possible accedir directament a les xarxes socials de Clece Care Services, en les quals es pot estar informat de les últimes notícies i oportunitats d’ocupació.

Des del 2013, Clece Care Services proporciona diferents serveis d’ajuda a domicili al Regne Unit a persones amb diferents necessitats.