Clece es posa en marxa contra la violència de gènere a la cursa «Hi ha sortida»

Clece es posa en marxa contra la violència de gènere a la cursa «Hi ha sortida»

  • Com a empresa col·laboradora, va repartir una centena de dorsals entre els seus treballadors i va fer tallers i activitats gratuïtes per a nens i nenes a través de la seva divisió d’Escoles Infantils.

Madrid, 01 de juliol del 2015. Aquest diumenge, una centena de treballadors de Clece van córrer a Madrid a la cursa popular «Hi ha sortida, per una societat lliure de violència de gènere». Un circuit solidari de 6,2 quilòmetres pels voltants del parc del Retiro, amb sortida i arribada a la Cuesta Moyano, pel qual van marxar més de 3.000 participants amb l’objectiu de demostrar que les persones que pateixen violència de gènere no estan soles.

Un any més, Clece no va faltar a aquesta cita, organitzada per la revista «MÍA» en col·laboració amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, com a reflex del seu compromís ferm contra la violència de gènere. «Els nostres treballadors han tornat a demostrar el seu compromís social i han superat totes les nostres expectatives i s’han avocat en aquesta cursa tan popular. Ens sentim realment orgullosos de comptar amb una plantilla de treballadores i treballadors tan conscienciada i activa en matèria social», va comentar Cristóbal Valderas, president de Clece, que també va subratllar la tasca tan important que fa la companyia en matèria d’integració laboral de dones víctimes de violència de gènere. «Només el 2014 Clece, ha donat feina a 158 dones que han patit aquesta situació, els ha donat una oportunitat i independència econòmica per continuar endavant», va afegir.

A més de col·laborar a la cursa, Clece va fer diferents tallers i activitats gratuïtes per a nens en el recinte del Retiro, a través de la seva divisió d’Escoles Infantils.

Cal destacar, també, que aquest any, com a novetat, la revista «MÍA» hi va voler implicar els més petits de la casa i va organitzant una cursa especial de nadons de quatre grapes, una curiosa iniciativa que va tenir un gran acolliment entre les mares.
'); }); });