Clece rep el Premi Gent Gran de l’Any pel seu servei d’ajuda a domicili a Granada

Clece rep el Premi Gent Gran de l’Any pel seu servei d’ajuda a domicili a Granada

  • L’Ajuntament de Granada ha atorgat aquest guardó amb motiu del desè aniversari de Clece com a prestador d’aquest servei
  • 1.800 auxiliars han atès més de 10.000 persones en aquests deu anys

Granada, maig del 2015. Clece ha rebut el Premi Gent Gran de l’Any, per part de l’Ajuntament de Granada, amb motiu dels seus deu anys prestant el servei d’ajuda a domicili a la ciutat, pel qual, fins avui dia, han treballat 1.800 auxiliars atenent més de 10.000 persones. 

El 24 d’abril passat, l’alcalde de Granada, José Torres Hurtado, va lliurar, a Clece, aquest premi en el marc de la celebració de les XIX Convivències de Gent Gran de Granada, que van reunir a prop de 2.000 persones grans de la ciutat a l’Alhambra, que van poder gaudir de diferents activitats d’oci i entreteniment.

La professionalitat i l’afecte amb els quals els professionals de Clece han atès les persones grans, persones amb discapacitat física o psíquica, menors i persones en risc d’exclusió social, han estat, sens dubte, els principals motius pels quals l’empresa ha rebut aquest premi. Actualment, el servei d’ajuda a domicili està present en 1.800 llars de la capital granadina. Entre els serveis prestats per aquests professionals es troben la neteja personal i el manteniment de l’habitatge, la preparació d’aliments, l’ajuda a l’adquisició d’habilitats, capacitats i hàbits, i l’acompanyament al metge.

Per a José Antonio Ruíz Martínez, gerent de Clece a Granada, aquest premi suposa «un reconeixement a la tasca dels 1.800 auxiliars que, amb una gran vocació, han cuidat i atès més de 10.000 persones durant aquests deu anys». «Els nostres auxiliars continuaran treballant i esforçant-se, dia a dia, per aconseguir aquests petits premis diaris en el somriure i les paraules de les persones que depenen de nosaltres i que ens demostren el seu agraïment i afecte», afegeix.

A tot Espanya, Clece presta serveis d’ajuda a domicili a prop de 70.000 persones, a més d’atendre més de 16.000 persones grans en residències, centres de dia o a través del servei de teleassistència.