Clece presenta a l’ONU el seu projecte d’integració laboral de dones víctimes de violència de gènere

Clece presenta a l’ONU el seu projecte d’integració laboral de dones víctimes de violència de gènere

  • Clece va ser triada per participar a l’esdeveniment gràcies al seu compromís social amb aquest col·lectiu
     
  • Actualment, 127 dones víctimes de maltractament formen part activa de Clece
     

Clece va ser l’única empresa convidada a l’ONU per presentar el seu model d’integració de dones víctimes de violència de gènere dins de l’esdeveniment «Més que una ocupació, la feina trenca el cicle de la violència de gènere», celebrat el passat 18 de març a la seu de la Nacions Unides a Nova York i en el qual també van participar representants de l’administració espanyola.

Com a part del seu projecte social, Clece duu a terme una tasca intensa d’integració de dones víctimes de violència de gènere, entre altres col·lectius desfavorits. Actualment, 127 dones maltractades formen part activa de Clece.

Triada pel seu compromís amb aquest col·lectiu social, Clece va participar en aquest acte promogut per representants del Govern de Noruega, que pretén prendre, com a model, el sistema integral de gestió de violència de gènere existent a Espanya per aplicar-lo en el municipi noruec de Sør-Odal. D’aquesta manera, a l’esdeveniment també hi va intervenir Paloma López-Izquierdo Botín, secretària general de l’Institut de la Dona i per a la Igualtat d’Oportunitats, que va exposar les accions i les polítiques que ha establert l’administració espanyola en la lluita contra la violència de gènere.

A través dels seus representants a l’acte —Rosa Llamas, delegada social, i Iñigo Camilleri, responsable de Selecció i Desenvolupament—, Clece va explicar la manera com està integrant, a la seva companyia, dones víctimes de violència de gènere, atenent la generació de bones pràctiques com són el suport de la direcció, la interacció amb les entitats socials i la gestió dels processos de selecció centrats en el perfil tipus d’aquest col·lectiu.

La invitació a participar en aquest esdeveniment es va forjar mesos enrere quan des de l’administració noruega es va sol·licitar, al govern espanyol, poder conèixer les polítiques en matèria de violència de gènere que s’estaven desenvolupant al nostre país per aplicar-les a Noruega i parlar amb una companyia espanyola referent en aquesta matèria. Al desembre, Clece va presentar, a una delegació del govern noruec, formada per nou dones amb diferents càrrecs en l’administració del seu país, el seu projecte d’integració d’aquest col·lectiu a la companyia. Un projecte que va agradar a la representació noruega i que, posteriorment, va promoure per a la seva exposició a la seu de l’ONU.