Primera emissió amb públic del programa de ràdio Gent Extraordinària

Primera emissió amb públic del programa de ràdio Gent Extraordinària

  • Fet per persones amb discapacitat intel•lectual de la Fundació Síndrome de Down de Madrid
  • Després de quatre anys en antena, Gent Extraordinària es va fer per primera vegada en obert en un programa especial emès des dels Teatres del Canal de Madrid

Madrid, desembre del 2014. El programa de ràdio Gent Extraordinària, fet per persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Síndrome de Down de Madrid, Down Madrid, en col·laboració amb Gestiona Radio, va emetre el seu primer programa en obert el dissabte 29 de novembre passat. Una nova fita d’aquest magazín, que ja fa quatre anys que és en antena, fet pel qual va traslladar la seva emissió al Teatres del Canal de Madrid.

Amb aquesta edició especial, amics, familiars i seguidors van tenir l’oportunitat d’assistir en directe al programa dirigit per Federico Cuenca-Romero. A més de com a empresa encarregada de la gestió dels Teatres del Canal, Clece hi va participar pel seu compromís amb la integració laboral dels col·lectius més desfavorits, entre els quals trobem les persones amb discapacitat.

Als micròfons, Cristóbal Valderas, president de Clece, va ressaltar l’enfocament social de l’activitat de la companyia, per sobre de qualsevol llei. «No hi som per lleis ni per ràtios sinó per cultura d’empresa. La prova són els més de 5.000 treballadors que pertanyen a col·lectius socialment desfavorits. Molt per sobre del que marquen les lleis».

Juntament amb Cristóbal Valderas va compartir taula Albert Boadella, director artístic dels Teatres del Canal, que també gestiona aquest espai amb Clece. A més, aquest programa especial va comptar amb actuacions musicals com les de El Mito de Noa i José María Guzmán, i amb les entrevistes a la cantant Martirio i a l’actor Carlos Sobera.

Escoltar Gent Extraordinària 29.11.2014

Primeira emisión con público do programa de radio «Gente Extraordinaria»

Primeira emissão com público do programa de rádio ‘Gente Extraordinária’

First public broadcast of ‘Gente Extraordinaria’ radio show

Primera emisión con público del programa de radio ‘Gente Extraordinaria’